Διευκρινίσεις σχετικά με την καταβολή της συνδρομής για το συνδικαλιστικό έτος 2013-2014


Συνάδελφοι,
     Το Δ.Σ. του Συλλόγου με ομόφωνη απόφαση του  και με βάση την απόφαση της 82ης Γ.Σ. του Κλάδου αποφάσισε ότι  η συνδρομή για τη συνδικαλιστική χρονιά 2013 – 14, ανέρχεται στα 30 € (από 45 € που ήταν πριν δυο χρόνια). Επισημαίνουμε ότι τα 24 από τα 30€ είναι το τμήμα της συνδρομής που οφείλουμε να καταθέσουμε στη ΔΟΕ για κάθε μέλος μας – διαφορετικά δεν γινόμαστε δεκτοί στις διαδικασίες της Ομοσπονδίας – και μόνο τα 6 € μένουν στο ταμείο του Συλλόγου μας (η συνδρομή των συναδέλφων προς τη Δ.Ο.Ε., με απόφαση της 82ης Γ.Σ., για τη συνδικαλιστική χρονιά 2013-2014 είναι μειωμένη κατά 12%. Συγκεκριμένα η συνδρομή κατά μέλος που πρέπει να αποδοθεί στη Δ.Ο.Ε. από 27 ευρώ μειώθηκε στα 22€(για Δ.Ο.Ε.) + 2€ (ταμείο στήριξης διωκόμενων συναδέλφων) = 24 ευρώ.)
Η συνδρομή της νέας συνδικαλιστικής χρονιάς θα κρατηθεί από την οικονομική υπηρεσία της Δ/νσης Π.Ε . Κορινθίας τους   μήνες Φεβρουάριο , Μάρτιο και  Απρίλιο  με το ποσό των 10 ευρώ τον μήνα (3χ10)
Οι αναπληρωτές πλήρους ωραρίου, θα πληρώσουν τη συνδρομή τους μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους μέσω της οικονομικής υπηρεσίας της Δ/νσης Π.Ε . Κορινθίας.
Οι συνάδελφοι που μισθοδοτούνται από άλλα γραφεία Π.Ε.  θα πρέπει να πληρώσουν τη συνδρομή τους στον ταμία του Συλλόγου μας.
Οι συνάδελφοι που υπηρετούν σε σχολεία ευθύνης μας και έχουν αποσπασθεί από τη β΄θμια εκπαίδευση, έχουν το δικαίωμα να παραμείνουν μέλη των ΕΛΜΕ τους. Έχουν το δικαίωμα ωστόσο, εάν το επιθυμούν, να  εγγραφούν στο Σύλλογό μας για τη φετινή συνδικαλιστική χρονιά 2013 – 14. Είναι αυτονόητο ότι σε αυτή την περίπτωση πρέπει να διαγραφούν από την ΕΛΜΕ τους και να πληρώσουν συνδρομή στο Σύλλογό μας με τη διαδικασία που περιγράψαμε για να είναι ταμειακά εντάξει και να έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
Αυτές οι κατηγορίες συναδέλφων, για να μην πληρώσουν δεύτερη φορά τη συνδρομή τους στην περιοχή που διατηρούν την οργανική τους θέση, σκόπιμο θα ήταν να ενημερώσουν – ακόμα και γραπτά εάν απαιτείται – τον εκκαθαριστή τους και το Σύλλογο Π.Ε. ή ΕΛΜΕ της περιοχής, ότι ανήκουν στο Σύλλογό μας και επομένως ζητούν να μην παρακρατηθεί η συνδρομή τους από τη μισθοδοσία τους.
Οι αναπληρωτές ΕΣΠΑ  θα πρέπει να πληρώσουν τη συνδρομή τους στον ταμία του Συλλόγου μας .
Οι αναπληρωτές ωρομίσθιοι  θα πρέπει να πληρώσουν τη συνδρομή τους στον ταμία του Συλλόγου μας η οποία ανέρχεται στα 10 ευρώ και είναι για την ΔΟΕ .
Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι για να θεωρείται κάποιος μέλος του Συλλόγου και να δικαιούται συμμετοχή στις διαδικασίες του, να έχει   συνδικαλιστική κάλυψη, χρειάζεται να έχει πληρώσει τη συνδρομή του!
ΥΓ Σε όσους συναδέλφους δεν παρακρατείται η συνδρομή από την μισθοδοσία τους, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν  με την ταμία του συλλόγου Νατάσα Γεωργίου στο τηλ  6972400535 ή στο e-mail του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  για να την τακτοποιήσουν.

vasta.jpg