ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

 

Συναδέλφισσες-οι,

 
Σας καλούμε να παραβρεθείτε στην εκδήλωση-συζήτηση για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί προς ψήφιση η κυβέρνηση.Σύμφωνα με αυτό, καταπατούνται ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά δικαιώματα για τους νέους,αλλά και τους παλιούς συνταξιούχους.
 
Σας καλούμε να εκφράσετε τις απόψεις σας και μέσα από το διάλογο με τους καλεσμένους εισηγητές να προσπαθήσουμε να λύσουμε τις απορίες και να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματά σας.
 
Σας περιμένουμε την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου. 
 
εκδήλωση για το ασφαλιστικό

ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Πρόσκληση για την κοπή της πίτας μας για το 2016

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Συνάδελφοι, το Δ.Σ. του Συλλόγου σας προσκαλεί

στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί στις

5 Φεβρουαρίου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 7.00 μ.μ.

στη Λέσχη Αξιωματικών Κορίνθου.

 

Η εκδήλωση περιλαμβάνει :

Απονομή αναμνηστικών πλακετών στους συναδέλφους που συνταξιοδοτήθηκαν το 2015 για το έργο που προσέφεραν καθ‘  όλη τη θητεία τους στην εκπαίδευση.

Κοπή πίτας.

Δεξίωση 

 

 

 

Εκδήλωση Β' ΕΛΜΕ Κορινθίας: «Μισθός - σύνταξη - ασφάλιση στη δίνη της λιτότητας»

 

Η Β’ ΕΛΜΕ Κορινθίας την 11η /02/2016 στις 6.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Μισθός – σύνταξη – ασφάλιση στη δίνη της λιτότητας».

Περισσότερα...

Βιωματικό σεμινάριο μουσικο-κινητικής για εκπαιδευτικούς μέσω του Συλλόγου μας.

 

 

Συνάδελφοι, ισσες,

 

Ο Σύλλογός μας σας προτείνει την παρακολούθηση ενός τρίωρου βιωματικού σεμιναρίου μουσικο-κινητικής που παρουσιάζει ένας συνταξιούχος εκπαιδευτικός σε συλλόγους και φορείς σε όλη την Ελλάδα. Σας επισυνάπτουμε την πρόταση παρουσίασης που μας έκανε για το Σύλλογό μας.

 

Παρακαλούμε, όσοι –ες ενδιαφέρεστε να το παρακολουθήσετε, να δηλώσετε συμμετοχή  έως τις 5/2  στο e-mail του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..  

 

Τρίωρο Βιωματικό  Σεμινάριο με τίτλο:  Όλα είναι ένα παιχνίδι

Περισσότερα...

antistasi.jpg