ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Ανακοίνωση που στάλθηκε απόο τη Διεύυθυνση Π.Ε Κορινθίας στα Σχολεία μας.

 

Οι διευθυντές/προϊστάμενοι των σχολικών μονάδων θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να ενημερώσουν όλο το προσωπικό του σχολείου τους, εκπαιδευτικούς γενικής και ειδικής αγωγής, ΕΕΠ και ΕΒΠ, οι οποίοι ΔΕΝ έχουν εμβολιαστεί με ΠΡΩΤΗ δόση εμβολίου, ότι θα πρέπει αν επιθυμούν να μπουν στη λίστα εμβολιασμών που θα καταρτιστεί ενιαία πλέον για Αθμια και Βθμια εκπαίδευση, να υποβάλλουν στο σχολείο που υπηρετούν, και για όσους εργάζονται σε περισσότερα σχολεία, στο σχολείο τοποθέτησής τους τη συνημμένη υπεύθυνη δήλωση, υπογεγραμμένη και σκαναρισμένη.

Βήματα:

  1.  Ενημερώνετε το προσωπικό σας (και όσους βρίσκονται σε άδεια) να αποστείλει αυθημερόν την υπεύθυνη δήλωση. Η δήλωση παραμένει στο Σχολείο, δεν προωθείται στη Διεύθυνση. Τα στοιχεία τους βρίσκονται στο myschool αν θέλετε να ξεκινήσετε τη συμπλήρωση πριν παραλάβετε τη δήλωση (προφανώς όποιος δεν αποστείλει δήλωση δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στον πίνακα)
  2.  Συμπληρώνετε τα στοιχεία των εκπαιδευτικών που επιθυμούν να εμβολιαστούν, στο συνημμένο excel
  3.  Στέλνετε το excel στη Διεύθυνση έως την Τρίτη το μεσημέρι και ώρα 13:00 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και με θέμα ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ
  4.  Την Τετάρτη θα ξεκινήσει η διαδικασία και ως εκ τούτου δεν υπάρχει περιθώριο για καθυστέρηση δεδομένου ότι μετά την παραλαβή των πινάκων θα πρέπει να συνταχθεί συγκεντρωτικός πίνακας Αθμιας και Βθμιας.

Η διαδικασία που είχε γίνει με πρωτοβουλία του νοσοκομείου Κορίνθου σταματάει διότι τώρα η παραπάνω διαδικασία θα γίνει πανελλαδικά και ενιαία, όχι μόνο για την Αθμια. Ο πίνακας που θα καταρτιστεί θα είναι ενιαίος για όλους τους εκπαιδευτικούς ανεξαρτήτως ειδικότητας και βαθμίδας, με φθίνουσα σειρά ημερομηνίας γέννησης και στην περίπτωση ίδιας ημερομηνίας, αλφαβητικά.

Οι εκπαιδευτικοί θα ενημερώνονται τηλεφωνικά από τη Διεύθυνση και αυθημερόν, για όσα αδιάθετα εμβόλια βρίσκονται στη διάθεση των εμβολιαστικών κέντρων. Στην περίπτωση που κάποιος που ειδοποιείται δεν μπορεί επιτόπου να πάει για εμβολιασμό, θα ειδοποιείται ο επόμενος, χωρίς όμως να διαγράφεται αυτός που δεν ήταν δυνατόν να πάει, θα ενημερώνεται σε επόμενη μέρα.

 

ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙΕΝΑΣΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟμε ευθύνη του διευθυντή του σχολείουκαι σε καμία περίπτωση δεν θα στελνουν μονοι τους εκπαιδευτικοί το όνομά τους.

antistasi.jpg