Σύλλογος: Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση Οκτωβρίου 2016

Το Δ.Σ του Συλλόγου , σας προσκαλεί στην τακτική εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου  2016 στις 8:30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1. Εκλογή προεδρείου .
  2. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
  3. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου.
  4. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής-
  5. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού
  6. Δευτερολογία του προέδρου
  7. Κριτική και ψήφιση πεπραγμένων του Δ.Σ.
  8. Ενημέρωση Αιρετών εκπροσώπων μας στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Τοποθετήσεις -ερωτήσεις
  9. Ενημέρωση εκπροσώπων από τις Δημοτικές Επιτροπές Παιδείας Τοποθετήσεις –ερωτήσεις
  10. Ενημέρωση Αντιπροσώπων για την  85η  Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε. Τοποθετήσεις -ερωτήσεις
  11. Πρόγραμμα δράσης. -Προτάσεις   – Ψηφίσματα
  12. Ψήφιση προτάσεων  –ψηφισμάτων
  13. Παρουσίαση ψηφοδελτίων για Διοικητικό Συμβούλιο και για ΠΥΣΠΕ
  14. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Οι συνδυασμοί και οι μεμονωμένοι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν τα ψηφοδέλτιά τους στα Γραφεία του Συλλόγου –ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 12–  την  Δευτέρα   17 Οκτωβρίου  και ώρα από 6.30μ.μ έως 9.00 μ.μ.  Μετά την προθεσμία αυτή καμία υποψηφιότητα δε θα γίνει δεκτή.

Υπενθυμίζουμε  πως οι συνάδελφοι /ισσες Αναπληρωτές ΕΣΠΑ  θα πρέπει να ρυθμίσουν το ζήτημα της συνδρομής τους για να έχουν  το δικαίωμα του  εκλέγειν και εκλέγεσθε. Συνάδελφοι για να θεωρείται κάποιος μέλος του Συλλόγου,  να δικαιούται συμμετοχή στις διαδικασίες του, να έχει   συνδικαλιστική κάλυψη, χρειάζεται να είναι οικονομικά ταχτοποιημένος!

Αναλυτικά για την συνδρομή:

Η συνδρομή της νέας συνδικαλιστικής χρονιάς θα κρατηθεί από την οικονομική υπηρεσία της Δ/νσης Π.Ε . Κορινθίας τους   μήνες Φεβρουάριο , Μάρτιο και  Απρίλιο  με το ποσό των 10 ευρώ τον μήνα (3χ10).

Οι αναπληρωτές πλήρους ωραρίου Κρατικού Προϋπολογισμού, θα πληρώσουν τη συνδρομή τους μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους μέσω της οικονομικής υπηρεσίας της Δ/νσης Π.Ε . Κορινθίας.

Οι συνάδελφοι που μισθοδοτούνται από άλλα γραφεία Π.Ε.  θα πρέπει να πληρώσουν τη συνδρομή τους στην ταμία του Συλλόγου μας και για να μην πληρώσουν δεύτερη φορά τη συνδρομή τους στην περιοχή που διατηρούν την οργανική τους θέση, σκόπιμο θα ήταν να ενημερώσουν – ακόμα και γραπτά εάν απαιτείται τον Σύλλογο Π.Ε. ή ΕΛΜΕ της περιοχής, ότι ανήκουν στο Σύλλογό μας και επομένως ζητούν να μην παρακρατηθεί η συνδρομή τους από τη μισθοδοσία τους.

Οι συνάδελφοι που υπηρετούν σε σχολεία ευθύνης μας και έχουν αποσπασθεί από τη β΄θμια εκπαίδευση, έχουν το δικαίωμα να παραμείνουν μέλη των ΕΛΜΕ τους. Έχουν το δικαίωμα ωστόσο, εάν το επιθυμούν, να  εγγραφούν στο Σύλλογό μας για τη φετινή συνδικαλιστική χρονιά 2016 – 17. Είναι αυτονόητο ότι σε αυτή την περίπτωση πρέπει να διαγραφούν από την ΕΛΜΕ τους και να πληρώσουν συνδρομή στο Σύλλογό μας για να είναι ταμειακά εντάξει και να έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθε.

Οι αναπληρωτές ΕΣΠΑ και ΠΔΕ  θα πρέπει να πληρώσουν τη συνδρομή τους,  η οποία ανέρχεται στα 30 ευρώ, στην ταμία του Συλλόγου μας . Παρακαλούμε να επικοινωνήσουν  με την ταμία του συλλόγου Κουρεμπέ Μαρία στο τηλ.  6946278827 ή στο e-mail του ΣυλλόγουΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  για να την τακτοποιήσουν.

Συνάδελφοι η μέρα της Γενικής Συνέλευσης δεν είναι αργία , είναι μέρα Συλλογικής ευθύνης. (όσοι δεν θελήσουν να συμμετάσχουν στην Γ.Σ. για την οποία έχουμε πάρει άδεια πρέπει να παραμείνουν στα σχολεία τους και να κάνουν το μάθημά τους.)

Η καθολική παρουσία σας   είναι απαραίτητη λόγω της  συνεχιζόμενης επίθεσης στα δικαιώματά μας.

Παρακαλούμε τους Διευθυντές – Διευθύντριες των Δ.Σ. και Προϊστάμενες Νηπιαγωγείων να ενημερώσουν τους συναδέλφους για την Γενική συνέλευση.