ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΥΣΠΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

 

 

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του το ΠΥΣΠΕ προχώρησε στις παρακάτω αποφάσεις

  1. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
  2. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να αναλάβουν υπηρεσία στο σχολείο τοποθέτησής τους αύριο Τρίτη, 2/09/14

    3. .Αποσπάται η εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ16-ΜουσικήςΚατσίβαλη Αγγελική από το Δημοτικό Σχολείο Βέλου στα Δημοτικά Σχολεία: 3ο Ξυλοκάστρου και Δερβενίου.
Η εκπαιδευτικός θα παραμείνει στην οργανική της θέση έως ότου αντικατασταθεί.
   4 .Τοποθετείται ο εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ16-ΜουσικήςΣπυρόπουλος Σπυρίδων, που βρίσκεται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ από απόσπαση, στα Δημοτικά Σχολεία: 2ο Λουτρακίου και 3ο Λουτρακίου.
Ο εκπαιδευτικός να αναλάβει υπηρεσία αύριο Τρίτη, 02/09/14
ΠΡΟΣΟΧΗ: Καλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί των δημοτικών σχολείων του συνημμένου πίνακα να υποβάλλουν, έως αύριο Τρίτη 2/9/2014 και ώρα 12:00 με φαξ στο 2741085891, υπεύθυνη δήλωση για το αν επιθυμούν ή όχι να κριθούν υπεράριθμοι.
Αν σε κάποιο σχολείο δεν επιθυμεί κανείς να κριθεί υπεράριθμος, κρίνεται ο τελευταίος τοποθετηθείς και σε περίπτωση που έχουν τοποθετηθεί ταυτόχρονα περισσότεροι του ενός εκπαιδευτικοί, κρίνεται ο έχων τα λιγότερα μόρια μετάθεσης.
Σε περίπτωση που επιθυμούν περισσότεροι του ενόςεκπαιδευτικοί, κρίνεται υπεράριθμος ο έχων τα περισσότερα μόρια μετάθεσης.
Οι υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί θα κληθούν να υποβάλλουν δήλωση προτίμησης για κενές θέσης σχολείων της ίδιας ομάδας και σε περίπτωση που αυτές δεν επαρκούν, των όμορων ομάδων σχολείων.
  6. ΚΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
      ΚΕΝΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
      ΚΕΝΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
      ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ05-Γαλλικής Γλώσσας, ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας και ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής, που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ από προηγούμενα έτη ή από μετάταξη, να υποβάλουν δήλωση τοποθέτησης έως την Τετάρτη, 03/09/14 και ώρα 11:00 με ΦΑΞ στο 2741085891.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ από προηγούμενα έτη, να υποβάλλουν δήλωση προτίμησης σχολείων με βάση τις κενές θέσεις του συνημμένου πίνακα, έως αύριο Τρίτη 2/9/2014 και ώρα 12:00 με φαξ στο 2741085891.
Σημειώνουμε ότι στις αναγραφόμενες κενές θέσεις θα προηγηθεί, ανάλογα με τις προτιμήσεις τους, η τοποθέτηση των λειτουργικά υπεράριθμων νηπιαγωγών και στη συνέχεια θα γίνει η τοποθέτηση των εκπαιδευτικών στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ

antistasi.jpg