ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ-ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ- του Γεραρή Ηλία

Το αναρτούμε με την παρατήρηση ότι η πλειοψηφία του Συλλόγου, που έχει και την ευθύνη των αναρτήσεων στην ιστοσελίδα, δεν είναι ανώνυμη  έχει ονοματεπώνυμο και την εμπιστοσύνη των συναδέλφων που στις τελευταιες εκλογές της εδωσε αυτοδυναμία!

 

 

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Κόρινθος 19/01/2015

Στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Κορινθίας αναρτήθηκε η απόφαση για τη νέα σύνθεση του ΠΥΣΠΕ Κορινθίας, με παράλληλα δύο ερωτήματα εκ μέρους κάποιων μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου, ένα προς εμένα και ένα προς τον συνάδελφο Αντώνη Δημάκη. Όσον αφορά το ερώτημα που με αφορά, επειδή δεν συνηθίζω να κρύβομαι πίσω από ανώνυμα ερωτήματα ή καταγγελίες, έχω να δηλώσω ότι πριν κάνω αίτηση για να επιλεγώ ως μέλος του ΠΥΣΠΕ είχα υποβάλλει στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου την παραίτησή μου από αναπληρωματικό αιρετό μέλος της ΔΑΚΕ, κάτι που είχα γνωστοποιήσει και στα άλλα μέλη της παράταξής μου χωρίς να υπάρχει καμία αντίρρηση. Επίσης, πολλοί συνάδελφοι με τους οποίους είχα μιλήσει και με είχαν ψηφίσει στις εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, με παρότρυναν να κάνω αίτηση, αφού και την προηγούμενη διετία ήμουν μέλος του ΠΥΣΠΕ. Αυτά τα γνωστοποίησα και σε κάποια μέλη του Δ.Σ. αμέσως μετά την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα, ο οποίοι, όπως μου ομολόγησαν δεν τα ήξεραν όταν γινόταν η συγκεκριμένη ανάρτηση.

Θέλω να πιστεύω, όσον αφορά το πρόσωπό μου, ότι η ενέργεια μελών του Δ.Σ. για τη συγκεκριμένη ανάρτηση δεν υποκρύπτει άλλες σκοπιμότητες ή αντισυναδελφικές και αντιδεοντολογικές συμπεριφορές που δεν τιμούν τον κλάδο.

 

Με εκτίμηση,

Ηλίας Γεραρής, Δ/ντής 5ου Δ.Σ. Κορίνθου

antistasi.jpg