ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΠΔΕ

 

Με μεγάλη μας έκπληξη παρακολουθούμε τη στάση των υπευθύνων του Υπουργείου Παιδείας απέναντι στην καθημερινότητα των συναδέλφων μας αναπληρωτών ΕΣΠΑ και ΠΔΕ , οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι, χωρίς κανένας από τους κυβερνώντες να αντιμετωπίζει σοβαρά το πρόβλημα επιβίωσής τους, ειδικά όταν εργάζονται μακριά από τον τόπο κατοικίας τους.

Ωστόσο, την ίδια ώρα η κυβέρνηση, προωθεί τη νέα συλλογική σύμβαση που υπέγραψε η διοίκηση της ΔΕΗ με τη ΓΕΝΟΠ την Παρασκευή και οποία εμπεριέχει αυξήσεις επιδομάτων μέχρι 8-10% του πραγματικού τους μισθού, δέσμευση ότι δεν θα μειωθούν οι μισθοί τους και βέβαια ότι θα χαριστούν όλα τα χρέη της ΓΕΝΟΠ από τις μεγάλες σπατάλες των συνδικαλιστών της επί τόσα χρόνια.

 

 

Δύο μέτρα και δύο σταθμά, νέα ήθη!!! Οι κήρυκες της ισότητας προωθούν τελικά την ανισότητα και φυσικά εις βάρος του κλάδου των εκπαιδευτικών.

Αλήθεια συνάδελφοι, παγώνοντας το Υπουργείου προσωρινά την αξιολόγηση, νομιμοποιείται να αδιαφορεί για όλες τις άλλες ανάγκες του κλάδου;

Η πλειοψηφία  του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Κορινθίας και ο Πρόεδρός μας τι έχει να πει για όλα αυτά;

Μάλλον περί άλλων τυρβάζουν και πιστοί στο κομματικό τους καθήκον με δελτίο τύπου, απλώς ενημερώνουν μέσω της ιστοσελίδας του Συλλόγου τους  συναδέλφους  αναπληρωτές  ΕΣΠΑ  και ΠΔΕ ότι θα πληρωθούν στο άμεσο μέλλον, χωρίς καμία καταγγελία της ενέργειας του Υπουργείου, αποδεικνύοντας  ξεκάθαρα τον κυβερνητικό συνδικαλισμό που υπηρετούν.

 

Οι μάσκες αρχίζουν πλέον να πέφτουν και η υποκρισία τους ξεσκεπάζεται. 

vasta.jpg