Συμπεράσματα για την ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Συλλόγου

 

Ήταν η πρώτη φορά σχεδόν μετά από 30 χρόνια που πραγματοποιήθηκε τακτική Γενική Συνέλευση χωρίς να έχει δοθεί άδεια. Ελπίζαμε ότι το γεγονός αυτό θα συσπείρωνε τα μέλη μας και η συνέλευση θα είχε απαρτία, μιας και ήταν εξ αναβολής η τρίτη στη σειρά και ήθελε για απαρτία το 1/5 των μελών!

 

Ο Σύλλογος εσείς είστε Συνάδελφοι και εσείς αποφασίζετε πια κατεύθυνση θα πάρουμε… του Αγώνα… της Συλλογικότητας…. της Ηττοπάθειας…. της Αδράνειας… του Φόβου ….

 

Διαλέξατε τον δρόμο της Ηττοπάθειας…. της Αδράνειας… του Φόβου ….

 

Οι αντιπρόσωποι στην Γενική Συνέλευσης για άλλη μια φορά θα πάνε χωρίς προτάσεις, οι οποίες μαζί με τις προτάσεις των άλλων τοπικών συλλόγων διαμορφώνουν τις διεκδικήσεις μας και τις αγωνιστικές μας δράσεις

Για ότι συμβεί από δω και πέρα συνάδελφοι, δεν θα φταίει η ΔΟΕ γιατί χωρίς την δική σας συμμετοχή η Ομοσπονδία αποφασίζει με το πλειοψηφικό ρεύμα που έχει (ΔΑΚΕ –ΠΑΣΚ)

 

Το φθινόπωρο δεν δικαιούστε να πείτε γιατί αποφάσισε έτσι η αλλιώς, εσείς η βάση με την αδράνεια σας, της δώσατε το δικαίωμα!

 

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και για το Σύλλογο μας, η αδράνεια σας και η αποχή σας από τις συλλογικές διαδικασίας, του δίνει το δικαίωμα να δρα με αποφάσεις του Δ.Σ. και δεν δικαιούστε να κριτικάρετε τις ενέργειες του Συλλόγου, αφού εσείς οι ίδιοι έχετε αποφασίσει με ποιον τρόπο θα λειτουργεί …… ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ !

antistasi.jpg