ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ

Προς τα μέλη μας

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους συναδέλφους (και ειδικότερα τους  αναπληρωτές) που χρησιμοποιούν για την μετακίνησή τους τον προαστιακό ότι ισχύει η δέσμευση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  για προμήθεια μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών με έκπτωση 20%. Για την προμήθειά της πρέπει να ακολουθηθεί η εξής διαδικασία:

Οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα στοιχεία τους: ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ, Α.Δ.Τ., ΔΙΑΔΡΟΜΗ. Τέλος, επειδή την κάρτα μπορούν να την προμηθεύονται και να την ανανεώνουν μόνον στο εκδοτήριο ΚΟΡΙΝΘΟΥ ή στο ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ, πρέπει να αναφέρουν σε ποιο από τα δύο εκδοτήρια θα γίνει η έκδοση της κάρτας τους.
Η ανωτέρω διαδικασία πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Δευτέρα  14/10/13. Η κατάσταση των ενδιαφερομένων θα αποσταλεί στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και μετά από περίπου 5 εργάσιμες - καλώς εχόντων των πραγμάτων – θα είναι δυνατή η προμήθεια εκπτωτικής κάρτας με την καταβολή του μειωμένου αντιτίμου στο εκδοτήριο που έχει ο καθένας επιλέξει.