ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΥΣΠΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας , υλοποιώντας προηγούμενη απόφασή του, καθώς και της ΔΟΕ, αποφάσισε να προχωρήσει σε

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

τόσο των φερόμενων αιρετών των αρχαιρεσιών – παρωδίας της 7ης Νοέμβρη, όσο και των συναδέλφων- ΔΟΤΩΝ που συμμετέχουν στο ΠΥΣΠΕ Κορινθίας για αντιδεοντολογική και αντισυναδελφική συμπεριφορά και να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες διαγραφής τους.

Αναρωτιόμαστε αν οι παραπάνω συνάδελφοι δε γνώριζαν και δεν ήξεραν τα ενημερωτικά του Συλλόγου μας ;

Αναρωτιόμαστε, αν οι συνάδελφοι συνειδητά δεν εφάρμοσαν τις αποφάσεις που οι ίδιοι ψήφισαν για παραίτηση όσων εκλεγούν στις ψευδοεκλογές της 7ης Νοέμβρη;

Αναρωτιόμαστε αν οι παραπάνω συνάδελφοι δε γνώριζαν και δεν ήξεραν την συντριπτική αποχή  από τις ψευδοεκλογές των Υπηρεσιακών Συμβουλίων των δεκάδων χιλιάδων συναδέλφων πανελλαδικά; Δεν άκουσαν για το 95% αποχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από τις ηλεκτρονικές ψευδοεκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια;

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας προσπάθησε με ανακοινώσεις, αλλά και δια ζώσης, να ενημερώσει και να καλέσει τόσο τους ψευδοαιρετούς ,όσο και τους ΔΟΤΟΥΣ να παραιτηθούν.

Οι συνάδελφοι χωρίς κανένα σεβασμό στις συλλογικές αποφάσεις του κλάδου, που αγωνίστηκε να σταματήσει την αδιαλλαξία του Υπουργείου και να συντηρήσει τις δημοκρατικές διαδικασίες, ζητώντας παράταση λόγω της πανδημίας, δεν ντρέπονται για τη νέα θέση που τους δόθηκε!!

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

ο Σύλλογός μας δεν ενδιαφέρεται αν οι παραπάνω συνάδελφοι εξαργυρώνουν ή προκαταβάλουν οφειλές ικανοποιώντας τις προσωπικές τους φιλοδοξίες. Σε κάθε περίπτωση, θεωρούμε ότι ήταν συνειδητή επιλογή τους να πάνε με τη Διοίκηση και όχι με τον Σύλλογο και τον Κλάδο!

Ο Σύλλογός μας ενδιαφέρεται ετούτη την κρίσιμη ώρα του αγώνα, στη μάχη κατά των προβλημάτων της εκπαίδευσης, να μη δέχονται οι Συνάδελφοι, το Σωματείο μας και όλος ο Κλάδος πισώπλατες μαχαιριές.

Είναι καιρός να ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι σε κάθε περίπτωση. Οι συνάδελφοι, όσο αφορά τον Σύλλογό μας (καθώς και οι υπόλοιποι που δέχτηκαν τον διορισμό τους στο ψευδο-ΠΥΣΠΕ, που είναι μέλη άλλων Συλλόγων που θα πράξουν ανάλογα) έθεσαν τον εαυτό τους εκτός Συλλόγου και Κλάδου!

Οι συνάδελφοι που αποδέχονται τον διορισμό τους, ψευτοεκλεγμένοι και (δοτοί), ως μέλη των Υπηρεσιακών Συμβουλίων, ακυρώνουν "μονοκονδυλιά" τον επί μακρόν αγώνα του κλάδου για τον θεσμό του Αιρετού (και τον ίδιο τον θεσμό φυσικά) και συμμετέχουν σε μια διαδικασία που μόνο ως φαρσοκωμωδία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, κείμενοι αντισυναδελφικά απέναντι στην συντριπτική πλειονότητα των συναδέλφων!